top of page
DMT Fabrika.jpg

Over Ons

 

DMT Plant is gevestigd op een terrein van 35.000 m² in Ankara/Turkije, hoofdzakelijk om de markten van Europa en Afrika te bedienen, met alle nodige uitrusting en machines voor de productie van Modulaire en Geprefabriceerde Gebouwen met zijn goed georganiseerd en ervaren personeel in de industrie.

Een team dat met zijn medewerkers de meest robuuste oplossingen produceert en groeit naarmate nieuwe waarden worden geproduceerd.

DMT Modular is een zich voortdurend ontwikkelend en milieuvriendelijk bedrijf dat zich richt op het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. DMT Modular scheidt zijn afval, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften en eisen, met zijn milieudoelstellingen, waarbij de impact van de producten op het milieu wordt gemeten.

Productkwaliteit in overeenstemming met de internationale normen en de Europese normen.

DMT Modular met zijn opgeleid en ervaren personeel, zorgt ervoor om tijdig aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen door de bestaande middelen effectief en efficiënt te gebruiken, nieuwe producten te ontwikkelen, hoge kwaliteit en lage kosten te produceren. Binnen het kader van het TS EN ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem en de huidige wettelijke voorschriften, streeft DMT Modular ernaar zijn producten en diensten voortdurend te verbeteren en hun efficiëntie te verhogen.

dmt-modular1.jpg
bottom of page