top of page
modular construction

MODULAIRE
CONSTRUCTIE

Modulaire constructie is zowel een fabricage-als een constructieproces, waarbij een gebouw in delen in modules wordt geproduceerd in een door de fabriek gecontroleerde omgeving, waarna deze modules ter plaatse worden samengevoegd tot een volledig gebouw, hetgeen vele voordelen biedt, zoals flexibiliteit, kortere projectschema's, lagere bouwkosten en een hogere kwaliteit.

Products
Özel Toplantı

Producten

DMT Modular organiseert uw behoefte op basis van een geïntegreerd bouwplan, dat alle toepasselijke specialiteiten omvat. Gevalideerde statische analyse, beproefde uitgewerkte oplossingen, gekwalificeerde procedure plus brand-en thermische beveiliging garanderen dat de opleveringsprocedure veel minder tijd in beslag neemt voor uw bouwopdracht.

Certificates

Certificaten

Klaar om meer te weten te komen?

DMT Modular bouwt met behulp van industriële, modulaire en 3D-systemen. De gebouwen worden klaar voor montage gefabriceerd in moderne productiefaciliteiten, ongeacht de weersomstandigheden. De ruimtemodules worden ter plaatse foutloos en geruisloos geïnstalleerd. Dit verkort de bouwtijd in vergelijking met traditionele bouwmethoden en de levering wordt gegarandeerd door een vaste tijd.

Contact
bottom of page